newsblog710 newsblog710 .

newsblog710

شوك در شام؛ بيش از هزار كشته در درگيري‌هاي خونين سوريه

شوك در شام؛ بيش از هزار كشته در درگيري‌هاي خونين سوريه

طبق اعلام ديده‌بان حقوق بشر سوريه، تعداد قربانيان شامل ۷۴۵ غيرنظامي، ۱۲۵ عضو نيروهاي امنيتي سوريه و ۱۴۸ جنگجو وفادار به اسد بوده است.

بر اساس گزارش رويترز، رامي عبدالرحمن، رئيس اين ديده‌بان گفت كه كشتار گسترده در جبله، بانياس و مناطق اطراف كه از مراكز اصلي سكونت جمعيت علوي سوريه محسوب مي‌شوند، شديدترين خشونت طي سال‌هاي اخير در جنگ داخلي ۱۳ ساله اين كشور بوده است. او اضافه كرد كه قربانيان شامل زنان و كودكان از اقليت علوي بوده‌اند.

مقام‌هاي جديد حاكم بر سوريه روز پنج‌شنبه سركوب گروهي را كه آن را يك شورش نوپا توصيف كرده بودند، آغاز كردند. اين اقدام پس از كمين‌هاي مرگبار شبه‌نظامياني كه با دولت سابق بشار اسد ارتباط داشتند، انجام شد.

يك مقام امنيتي سوري گفت كه چند ده نفر از اعضاي نيروهاي امنيتي در درگيري‌هاي شديد با شبه‌نظاميان كشته شده‌اند.

مقام‌هاي رسمي اذعان كرده‌اند كه در اين عمليات تخلفاتي صورت گرفته است، اما اين تخلفات را به گروه‌هاي نامنظم غيرنظاميان و جنگجوياني نسبت داده‌اند كه يا قصد داشتند از نيروهاي امنيتي رسمي حمايت كنند يا در ميان هرج‌ومرج درگيري‌ها مرتكب جرم شوند.

يك منبع در وزارت دفاع روز شنبه به رسانه‌هاي دولتي گفت كه تمامي راه‌هاي منتهي به سواحل بسته شده‌اند تا از وقوع تخلفات جلوگيري شود و آرامش بازگردد. به گفته اين منبع، نيروهاي امنيتي در خيابان‌هاي شهرهاي ساحلي مستقر شده‌اند.

او افزود كه كميته‌اي اضطراري براي نظارت بر تخلفات تشكيل شده و هر فردي كه از دستورات فرماندهي نظامي سرپيچي كرده باشد، به دادگاه نظامي معرفي خواهد شد.

ابعاد گسترده خشونت، كه شامل گزارش‌هايي از اعدام گروهي ده‌ها مرد علوي در يك روستا نيز مي‌شود، سؤالات بيشتري را درباره توانايي حكومت جديد براي ايجاد حكومتي فراگير مطرح كرده است، موضوعي كه پايتخت‌هاي غربي و عربي آن را به‌عنوان يك نگراني اساسي مطرح كرده‌اند.

احمد الشرع، رئيس‌جمهور موقت سوريه، در يك سخنراني تلويزيوني شب گذشته ضمن حمايت از سركوب، هشدار داد كه نيروهاي امنيتي نبايد در واكنش‌هاي خود «زياده‌روي كنند» و گفت: «چيزي كه ما را از دشمنانمان متمايز مي‌كند، پايبندي ما به ارزش‌هايمان است.»

او اضافه كرد: «وقتي از اصول اخلاقي خود دست بكشيم، ما و دشمنانمان در يك جبهه قرار مي‌گيريم.» او تأكيد كرد كه نبايد با غيرنظاميان و اسرا بدرفتاري شود.

خانواده‌ها و دوستان در سوگ

روز شنبه، شبكه‌هاي اجتماعي سوريه پر از تصاوير و پيام‌هاي تسليت از سوي خانواده‌ها و دوستاني بود كه از كشته شدن عزيزانشان در مناطق ساحلي خبر مي‌دادند.

رامي عبدالرحمن، كه از منتقدان سرسخت دولت اسد محسوب مي‌شود و بيش از يك دهه موارد كشتار منتسب به اين دولت را ثبت كرده است، گفت: «مسئله اينجا طرفداري يا مخالفت با رژيم سابق اسد نيست. اين‌ها كشتارهاي فرقه‌اي هستند كه با هدف بيرون راندن جمعيت علوي از خانه‌هايشان انجام مي‌شود.»

وزارت دفاع و نهاد امنيت داخلي سوريه روز شنبه اعلام كردند كه در تلاش هستند تا آرامش و نظم را بازگردانند و از هرگونه تخلف عليه غيرنظاميان در منطقه ساحلي جلوگيري كنند.

شش نفر از ساكنان مناطق ساحلي گفتند كه از روز پنج‌شنبه هزاران نفر از علوي‌ها و مسيحيان خانه‌هاي خود را ترك كرده‌اند و از ترس جانشان گريخته‌اند.

بر اساس تصاوير منتشرشده و گفته‌هاي دو منبع آگاه، چند صد نفر، عمدتاً زنان، كودكان و سالمندان، به پايگاه نظامي روسيه در حميميم در لاذقيه پناه برده‌اند.

رامي عبدالرحمن و چهار نفر ديگر از ساكنان منطقه ساحلي كه نخواستند نامشان فاش شود، گفتند كه درگيري‌ها، غارت و آتش زدن خانه‌ها شب گذشته در بانياس و روستاهاي اطراف ادامه داشته است.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ساعت: ۱۰:۰۲:۲۹ توسط:sevda موضوع:

فشار اروپا عليه ايران تشديد شد؛هدف شوراي امنيت

فشار اروپا عليه ايران تشديد شد؛هدف شوراي امنيت

اتحاديه اروپا روز پنج‌شنبه در نشست آژانس بين‌المللي انرژي اتمي (IAEA) در وين قطعنامه جديدي عليه ايران پيشنهاد داد كه تهران را به دليل افزايش غني‌سازي اورانيوم به سطح ۶۰ درصد و عدم همكاري با بازرسان آژانس محكوم مي‌كند. اين اقدام در حالي صورت گرفت كه رافائل گروسي، مديركل آژانس، در ۳ مارس از «گفت‌وگوهاي سازنده» با ايران خبر داد و تأكيد كرد: «ما به تعامل ادامه مي‌دهيم.» همزمان، روسيه پيشنهاد ميانجي‌گري ميان ايران و آمريكا را مطرح كرده و دميتري پسكوف، سخنگوي كرملين، اعلام كرد: «گفت‌وگو تنها راه‌حل است.» به گزارش پرس تي‌وي، وابسته به ايران، گروسي نيز گفت: «پيشرفت‌هايي در شفافيت مشاهده مي‌شود، اما هنوز كافي نيست.» در دو سال اخير، اروپا سه قطعنامه عليه ايران صادر كرده است.

اروپا در حالي قطعنامه جديد خود را پيشنهاد داده كه روسيه در تلاش براي ميانجي‌گري ميان تهران و واشنگتن است. مقامات روسي همچنين خواسته‌اند كه «تهديدهاي بازگشت تحريم‌ها يا اسنپ بك متوقف شود.» اين درخواست در شرايطي مطرح شده كه ايران طبق گزارش آژانس در فوريه ۲۰۲۵، بيش از ۲۵۰ كيلوگرم اورانيوم ۶۰ درصد توليد كرده است. در ۲۶ آبان ۱۴۰۱، ۱۶ خرداد ۱۴۰۳، و ۱ آذر ۱۴۰۳، سه قطعنامه از اروپا صادر شده كه همگي خواستار توقف غني‌سازي و همكاري كامل با آژانس بوده‌اند. اما در شرايط فعلي، كه روسيه به دنبال ميانجي‌گري است، نقش اروپا در مناقشه هسته‌اي ايران چيست؟ تهران تايمز به نقل از يك تحليلگر مي‌گويد: «اروپا نگران است كه ميانجي‌گري روسيه ابتكار عمل را از دست آن‌ها خارج كند.» اين در حالي است كه تنش‌هاي اوكراين و اختلافات با مسكو، اروپا را به حفظ فشار مستقل بر ايران سوق داده است، و قطعنامه اخير تلاشي براي حفظ نقش‌آفريني در برابر پيشنهاد مسكو به شمار مي‌آيد.

با اين حال، به نظر مي‌رسد سناريوي اروپا براي ايران فراتر از اين‌هاست و كشورهاي اروپايي به دنبال پاسخگو كردن ايران از مسير شوراي امنيت هستند. اينديپندنت به نقل از يك مقام بريتانيايي گزارش مي‌دهد: «ما نمي‌توانيم اجازه دهيم ايران بدون پاسخگويي پيش برود.» اين موضع‌گيري نشان‌دهنده نگراني از پيشرفت هسته‌اي ايران است و صدور قطعنامه مي‌تواند به‌عنوان سيگنالي به روسيه تلقي شود كه اروپا همچنان اهرم‌هاي خود را حفظ مي‌كند.

شوراي امنيت آخرين مسير اروپا در برابر اقدامات ايران

ناظران سياسي معتقدند كه اروپا از آژانس به‌عنوان ابزار اصلي نظارت و فشار بر ايران استفاده مي‌كند. سرويس اقدام خارجي اتحاديه اروپا (EEAS) در بيانيه‌اي در ۵ مارس اعلام كرد: «ايران بايد به تعهدات پادماني خود عمل كند و از آژانس مي‌خواهيم گزارش جامع‌تري ارائه دهد.» كشف ذرات اورانيوم در سايت‌هاي اعلام‌نشده نگراني‌ها را تشديد كرده و اين درخواست ممكن است به اقدامات سخت‌تري منجر شود. همچنين پارلمان اروپا در ۵ مارس اعلام كرد: «ما بايد از آژانس بخواهيم نظارت بر نطنز و فردو را افزايش دهد.» اين درخواست نمايانگر تداوم رويكرد نظارتي اروپا است و هدف آن محدود كردن ظرفيت ايران با استفاده از گزارش‌هاي آژانس است.

يك ديپلمات به رويترز گفت: «اروپا از آژانس انتظار دارد تا بهار ۲۰۲۵ ارزيابي كاملي ارائه كند.» اين نيز بخشي از استراتژي فشار مداوم است كه ممكن است به ارجاع موضوع به شوراي امنيت منجر شود.

نقاط مشترك برنامه اروپا و آمريكا در برخورد با برنامه هسته‌اي ايران

اروپا و آمريكا در هدف مهار برنامه هسته‌اي ايران هم‌راستا هستند و با دو مسير متفاوت اين هدف را دنبال مي‌كنند. وزارت خارجه آمريكا اعلام كرده بود: «تمام معافيت‌هاي تحريمي ايران در حال بازنگري است.» اين هماهنگي ميان اروپا و آمريكا در فشار اقتصادي، هر دو طرف را به توقف غني‌سازي و شفافيت بيشتر از سوي ايران مي‌كشاند.

تهران تايمز به نقل از رسانه‌هاي داخلي به اين موضوع اشاره كرده و نوشته است: «اروپا و آمريكا هر دو از بازگشت به برجام نااميد شده‌اند.» اين مسأله از زماني كه آمريكا در ۲۰۱۸ از برجام خارج شد و اروپا موضع سخت‌تري اتخاذ كرد، هم‌راستايي بيشتري پيدا كرده است. اين اشتراك نظر مي‌تواند به تحريم‌هاي مشترك منجر شود.

ليبرال كارنتس، رسانه آمريكايي، نيز اين موضوع را تاييد كرده و به نقل از يك تحليلگر گفته: «هر دو بر استفاده از آژانس براي فشار متمركزند.» پيش از اين، گزارش‌هاي آژانس محور اقدامات آنهاست، و پس از آن، هدف وادار كردن ايران به مذاكره يا پذيرش محدوديت‌هاي سخت‌تر است.

پيش‌بيني گام بعدي اروپايي‌ها عليه ايران

كارشناسان معتقدند گام بعدي اروپا بستگي به واكنش ايران دارد. شوراي اروپا اعلام كرده: «ما از تمام ابزارها براي جلوگيري از دستيابي ايران به سلاح هسته‌اي استفاده خواهيم كرد.» اين قطعنامه زمينه‌ساز اقدامات بعدي است و در صورت عدم پيشرفت ايران، ارجاع به شوراي امنيت محتمل به نظر مي‌رسد.

احتمالاً اروپا به تحريم‌هاي جديد خواهد پرداخت و اين امر با قطعنامه GOV/۲۰۲۴/۶۸ در ۱ آذر ۱۴۰۳ هم‌راستاست. با توجه به ۲۵۰ كيلوگرم اورانيوم غني‌شده در ايران، اين احتمال وجود دارد كه اروپا به همراه فشار اقتصادي آمريكا، ايران را تحريم كند.

جمع‌بندي

قطعنامه جديد اروپا در پاسخ به افزايش غني‌سازي و همزمان با ميانجي‌گري روسيه، تلاشي براي حفظ فشار و نفوذ است. اين قطعنامه از آژانس براي نظارت و گزارش‌دهي استفاده مي‌كند و با آمريكا در جلوگيري از دستيابي ايران به سلاح هسته‌اي هم‌راستاست. با سه قطعنامه پيشين، گام بعدي اروپا احتمالاً تشديد تحريم‌ها يا ارجاع به شوراي امنيت خواهد بود، مگر اينكه ايران رويكرد جديدي در ديپلماسي ارائه كند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۵۶:۲۲ توسط:sevda موضوع:

حمله به ايران يعني فاجعه در قطر و كويت و امارات

حمله به ايران يعني فاجعه در قطر و كويت و امارات

اين متن از پايگاه خبري تحليلي مثلث آنلاين به اظهارات محمد بن عبدالرحمان آل ثاني، نخست‌وزير قطر، اشاره دارد. او در اين گفت‌وگو به روابط دوحه با تهران و همچنين برخي مسائل منطقه‌اي اشاره كرده است. مهم‌ترين نكات عبارتند از:

  1. رد ادعاي دستيابي ايران به سلاح هسته‌اي: نخست‌وزير قطر ادعاهايي مبني بر اينكه ايران در آستانه دستيابي به سلاح هسته‌اي است را رد كرده و به پيامدهاي زيست‌محيطي حمله به نيروگاه هسته‌اي ايران اشاره كرده است. او گفته است كه اگر آب‌هاي منطقه آلوده شوند، قطر با كمبود آب مواجه خواهد شد كه اين مشكل نه تنها براي قطر بلكه براي كشورهاي همسايه مانند كويت و امارات نيز پيش خواهد آمد.

  2. تاكيد بر روابط خوب با ايران: آل ثاني به روابط نزديك قطر با ايران اشاره كرده و اظهار داشت كه اين كشورها در ميادين گازي مشترك دارند و بايد در زمينه‌هاي مختلف مانند آلودگي آب، مسائل امنيتي و قاچاق با يكديگر همكاري كنند.

  3. رويكرد مثبت نسبت به روابط منطقه‌اي: او تأكيد كرد كه روابط خوب ميان كشورهاي منطقه به نفع همه است و در سال‌هاي اخير روابط ايران و شوراي همكاري خليج فارس بهبود يافته است.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۴۹:۱۷ توسط:sevda موضوع:

خبر داغ بنزيني دولت امروز 19 اسفندماه | اعلام سهميه بنزين نوروز 1404

خبر داغ بنزيني دولت امروز 19 اسفندماه | اعلام سهميه بنزين نوروز 1404

آخرين باري كه مجلس شوراي اسلامي وعده واريز بنزين نوروزي به صاحبان خودرو را داد، به اسفند ۱۳۹۸ برمي‌گردد. آن زمان، تنها ۴ ماه پس از افزايش قيمت بنزين، علي‌اصغر يوسف‌نژاد، نايب رئيس وقت كميسيون تلفيق لايحه بودجه، اعلام كرد كه در تعطيلات نوروز ۶۰ ليتر بنزين به سهميه كارت‌هاي سوخت افزوده خواهد شد. اما شيوع ويروس كرونا در ايران موجب شد تا اين طرح منتفي شود. نمايندگان مجلس بلافاصله اعلام كردند كه پس از پايان همه‌گيري كرونا، بنزين نوروزي به خودروها اختصاص خواهد يافت، اما مدت زمان طولاني‌تري از آن گذشت و خبري از بنزين نوروزي نشد.

در نوروز ۱۴۰۰ نيز به‌دليل شيوع كرونا، خبري از سهميه نوروزي بنزين نبود. همچنين در نوروز ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ كه انتظار مي‌رفت دولت و مجلس سهميه بنزين عيدانه را به صاحبان خودرو اختصاص دهند و وعده ۶۰ ليتر بنزين نوروز ۱۳۹۹ كه لغو شده بود محقق شود، اين اتفاق نيفتاد و تنها سهميه بنزين همان ماه‌ها به كارت‌هاي سوخت واريز شد.

در اسفند ۱۴۰۳ مجدداً بحث سهميه نوروزي بنزين مطرح شد، اما به‌تازگي مديرعامل شركت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي اعلام كرده است كه اختصاص سهميه نوروزي بنزين به خودروها منتفي است.

كرامت ويس‌كرمي در اين‌باره گفته است: «سهميه بنزين نوروزي نخواهيم داشت. سهميه بنزين تغيير نخواهد كرد و طبق برنامه‌ريزي انجام‌شده براي تعطيلات نوروزي، حجم بنزين مناسبي ذخيره‌سازي شده است.»

بنابراين، در آخرين روز سال ۱۴۰۳، سهميه بنزين فروردين ۱۴۰۴ همچون ماه‌هاي گذشته، ۶۰ ليتر سهميه‌اي و ۱۲۰ ليتر آزاد در كارت‌هاي هوشمند سوخت شخصي شارژ خواهد شد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۴۱:۳۸ توسط:sevda موضوع:

جاماندگان سود سهام عدالت تا ۲۰ اسفند فرصت ثبت‌نام دارند

جاماندگان سود سهام عدالت تا ۲۰ اسفند فرصت ثبت‌نام دارند

شركت سپرده‌گذاري مركزي اوراق بهادار و تسويه وجوه اعلام كرد كه افرادي كه هنوز سود سهام عدالت خود را دريافت نكرده‌اند، تا بيستم اسفندماه فرصت دارند با ثبت‌نام در سامانه سجام يا اصلاح شماره شباي معتبر خود، براي دريافت سود اقدام كنند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ساعت: ۰۹:۳۲:۰۹ توسط:sevda موضوع:

تاييد شهادت يكي از كاركنان نيروي دريايي سپاه

روابط عمومي نيروي دريايي سپاه درباره شهادت يكي از كاركنان اين نيرو اعلام كرد: عصر امروز (پنجشنبه 16 اسفند 1403)، بر اثر وقوع حادثه آتش سوزي در حين انجام ماموريت در يكي از مراكز نيروي دريايي سپاه، يكي از كاركنان خدوم اين نيرو به نام مصطفي عبداللهي به دليل شدت جراحات وارده، به جمع شهداي والامقام همرزمانش پيوست.

همچنين در جريان عمليات اطفاي حريق، چند تن از نيروهاي آتش نشاني دچار مصدوميت شدند.

آيين تشييع و تدفين پيكر مطهر اين شهيد گرانقدر، متعاقبا اطلاع رساني خواهد شد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ساعت: ۰۵:۵۸:۱۵ توسط:sevda موضوع:

تقلاي جديد آمريكا براي اختلال در فروش نفت ايران

تقلاي جديد آمريكا براي اختلال در فروش نفت ايران

منابع آگاه گزارش مي‌دهند كه دولت «دونالد ترامپ»، رئيس‌جمهور سابق ايالات متحده، در حال بررسي طرحي است كه بر اساس آن نفتكش‌هاي ايراني در دريا متوقف شده و بازرسي شوند. اين اقدام تحت چارچوبي به اصطلاح «بين‌المللي» صورت خواهد گرفت.

ترامپ وعده داده بود كه سياست شكست‌خورده «فشار حداكثري» را دوباره اجرايي كند تا ايران را از اقتصاد جهاني جدا كرده و صادرات نفت اين كشور را به صفر برساند؛ تلاشي كه تاكنون دستاورد ملموسي براي واشنگتن به همراه نداشته است.

در هفته‌هاي ابتدايي دوره دوم رياست‌جمهوري خود، ترامپ دو دور جديد تحريم عليه ايران اعمال كرد. اين تحريم‌ها به‌ويژه شركت‌ها و ناوگان نفتكش‌هاي قديمي را هدف قرار داده كه بدون پوشش بيمه‌هاي غربي به فعاليت پرداخته و نفت كشورهاي تحت تحريم را حمل مي‌كنند.

اين اقدامات تا حد زيادي شبيه به تدابيري است كه در دوران رياست‌جمهوري «جو بايدن» نيز اجرا شد. با اين حال، ايران توانسته با بهره‌گيري از قابليت‌هاي خود و از طريق شبكه‌هاي پيچيده، صادرات نفتش را افزايش دهد.

با توجه به اينكه تجربه‌هاي گذشته نشان داده اين‌گونه موانع اثر چنداني ندارند، دولت فعلي آمريكا در تلاش است تا حمايت‌هاي بين‌المللي جلب كند تا شايد نتيجه‌اي حاصل شود.

شش منبع آگاه كه خواسته‌اند نامشان فاش نشود، روز پنج‌شنبه به رويترز گفتند كه مقام‌هاي دولت ترامپ به دنبال راه‌هايي هستند تا از طريق كشورهاي هم‌پيمان، كشتي‌هاي نفتي ايران را در گذرگاه‌هاي استراتژيك مانند تنگه مالاكا در آسيا و ديگر مسيرهاي دريايي متوقف و بازرسي كنند.

طبق گفته منابع آگاه، اين اقدام موجب تأخير در تحويل نفت خام به پالايشگاه‌ها خواهد شد و طرف‌هاي درگير در اين تجارت را در معرض آسيب‌هاي اعتباري و تحريم‌هاي جديد قرار مي‌دهد.

دولت ترامپ در حال بررسي اين است كه آيا مي‌توان اين بازرسي‌ها را تحت چارچوب «ابتكار امنيتي اشاعه» كه در سال ۲۰۰۳ براي مقابله با قاچاق سلاح‌هاي كشتار جمعي ايجاد شد، انجام داد يا خير. اين طرح تحت هدايت ايالات متحده است و بيش از ۱۰۰ كشور آن را امضا كرده‌اند.

به گفته يكي از منابع، واشنگتن اميدوار است كه با استفاده از اين مكانيسم، دولت‌هاي خارجي را قادر كند كه محموله‌هاي نفتي ايران را به درخواست ايالات متحده هدف قرار دهند و در نتيجه باعث «تأخير در تحويل» و «آسيب به زنجيره تأمين» درآمدهاي ايران شود.

دو منبع آگاه ديگر نيز اعلام كرده‌اند كه شوراي امنيت ملي آمريكا در حال بررسي امكان انجام بازرسي‌هاي دريايي است. با اين حال، هنوز مشخص نيست كه آيا واشنگتن با امضاكنندگان اين طرح تماس گرفته و ميزان همكاري آن‌ها را بررسي كرده است يا خير.

شوراي امنيت ملي كاخ سفيد در پاسخ به درخواست‌هاي اظهار نظر، هيچ پاسخي نداد.

اقدامات تحريك‌آميز ايالات متحده در شرايطي انجام مي‌شود كه تلاش‌هاي قبلي براي توقيف محموله‌هاي نفتي ايران با واكنش‌هاي متقابل روبه‌رو شده است. در سال ۲۰۲۳، ايالات متحده در دوران رياست‌جمهوري بايدن، حداقل دو محموله نفتي ايران را توقيف كرد. اين اقدام منجر به توقيف كشتي‌هاي خارجي توسط ايران، از جمله يك كشتي متعلق به شركت شورون شد كه در نتيجه آن، قيمت نفت خام افزايش يافت.

«بن كيهيل»، تحليلگر انرژي در مركز انرژي و سيستم‌هاي زيست‌محيطي دانشگاه تگزاس، اذعان دارد كه با طولاني‌تر شدن دوره تحريم‌ها، و با توجه به توانمندي‌هاي ايران و پيدا شدن راه‌هاي دور زدن تحريم‌ها توسط خريداران، اثربخشي آن‌ها كاهش مي‌يابد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ساعت: ۰۵:۳۲:۱۸ توسط:sevda موضوع:

تل‌آويو براي اجراي طرح ترامپ آماده مي‌شود

به گزارش مشرق، كابينه رژيم صهيونيستي در حال برنامه ريزي براي اخراج و بيرون راندن ساكنان نوار غزه از اين منطقه است.

بر اساس اين گزارش، رژيم صهيونيستي قصد دارد فلسطيني ها را از طريق دريا و با استفاده از بندر اسدود، و همچنين از طريق فرودگاه رامون، به خارج از نوار غزه منتقل كند.

همچنين گفته مي شود گذرگاه رفح نيز به عنوان يكي ديگر از گزينه هاي مطرح براي اخراج اجباري فلسطيني ها از نوار غزه مورد بررسي قرار گرفته است.

اين در حالي است كه دولت مصر طرحي ارائه كرده كه طبق آن، بازسازي نوار غزه بدون نياز به كوچ اجباري ساكنان فلسطيني امكان پذير خواهد بود.

در همين حال، دونالد ترامپ نيز مدعي شده كه نوار غزه قابل سكونت نيست و فلسطيني ها بايد براي هميشه اين منطقه را ترك كنند!


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ساعت: ۰۵:۲۴:۱۱ توسط:sevda موضوع: